fbpx
Door de expertise van Julbo te combineren met de nieuwste innovaties op het gebied van projectie, is de unieke sportbril EVAD-1 ontwikkeld. Bij deze bril worden je sportieve gegevens geprojecteerd aan de binnenzijde van jouw sportbril. Zo kondigt de EVAD- 1 aan dat JULBO het tijdperk van de connectiviteit betreedt.

JULBO biedt veel meer dan alleen maar een bril, JULBO creëerde een nieuwe generatie draagbare gadget die een revolutie zal teweegbrengen in de beoefening van diverse takken van sport. Door data rechtstreeks in het gezichtsveld te tonen, zonder dat hiervoor een specifieke actie nodig is, kunnen sporters zich blijven concentreren op hun activiteit en tegelijkertijd profiteren van live gegevens over hun sportieve prestaties! Door deze informatie kunnen sporters onmiddellijk ingrijpen en hun activiteit direct aanpassen om alles uit hun training en potentieel te halen.

Met het integreren van Microled’s ActiveLook technologie, maakt EVAD-1 het mogelijk om rechtstreeks in de bril informatie weer te geven over de sportprestatie, zoals hartslag per minuut, tempo, snelheid en afstand. Via een Bluethooth verbinding zal de EVAD-1 uiteindelijk ook gekoppeld kunnen worden aan een groot aantal apparaten, die de sporter nog meer informatie zal verschaffen. Dat gaat direct in de bril weergegeven worden en via de speciale aanvullende app.

Tenslotte, voor meer gemak, zullen de gegevens op verzoek weergegeven worden om het gezichtsveld niet te belemmeren, dankzij de “doorzichtige” benadering van de data. Volledig veilig, de data op het display kan zelfs uitgeschakeld worden.

 

EVAD-1 is de gadget die van nature naadloos integreerbaar is bij het sporten. Met deze nieuwe generatie “connected” brillen, uitgerust met de beste JULBO technologieën zoals REACTIV fotochromatische lenzen, past EVAD-1 zich aan alle omstandigheden aan. De EVAD-1 is specifiek ontworpen voor trainingen en wedstrijden, en is getest door JULBO atleten, waardoor de eigenschappen voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende atleten, zoals het extreem lichte gewicht van 35 gram. Dat zorgt ervoor dat je geen enkel ongemak ondervindt tijdens je sport activiteit.

“Kruithof Optiek is een van de vijf geselecteerde dealers om de innovatieve Julbo EVAD-1 te lanceren in Nederland!”

Julbo EVAD-1 Rotterdam
Arie Kruithof

Bescherm je ogen in stijl tegen de zon

Profiteer nu van onze actie: bij aankoop van een complete zonnebril op sterkte ontvang je 10% korting op het aankoopbedrag.