1. Profiteer van een scherp aanbod op uw tweede paar Varilux brillenglazen

Tot en met 25 maart a.s. profiteert u bij Kruithof Optiek van een scherp aanbod op uw tweede paar Varilux brillenglazen. Hoe werkt het? Maak een afspraak bij één van onze Kruithof vestigingen bij u in de buurt. Wij adviseren u over de beste kijkoplossing voor uw ogen en levensstijl en informeren u over de actie en de voorwaarden.

2. U doneert automatisch een bril via de stichting Twobillioneyes

Kiest u tussen 22 januari en 25 maart 2018 voor een tweede paar Varilux brillenglazen? Dan helpt u ook een ander de wereld beter te zien! Essilor doneert dan namelijk automatisch een bril via de Stichting Twobillioneyes. Wist u dat 1 miljoen mensen ter wereld behoefte hebben aan een bril om scherp te kunnen zien, maar geen toegang hebben tot deze kijkoplossing? Stichting Twobillioneyes zet zich net zoals Essilor in voor het verbeteren van levens door het verbeteren van zicht. Goed zien doet dus goed!

3: Varilux is het #1 merk multifocale brillenglazen wereldwijd*

De huidige Varilux brillenglazen zijn het resultaat van meer dan 55 jaar innovaties. Essilor is continu bezig met het verbeteren van haar producten op basis van de (nieuwe) kijkbehoeftes van de brildrager. Varilux is dan ook het nummer 1 merk van multifocale brillenglazen wereldwijd.*

Dus kom snel langs in één van onze Kruithof vestigingen, profiteer van dit interessante aanbod en steun daarmee ook direct het goede doel!

Vestigingen