monkey glasses

Zien!
De nieuwste brilmodetrends van het voorjaar 2018!

Lees hieronder verder

Mijn 'optiekhart' gaat sneller kloppen bij het zien van alle exclusieve monturen op de voorjaarsbeurs Centrop-Sales in Nijkerk. Als een kind in de snoepwinkel loop ik er rond. Er is zoveel te zien, ik kom ogen tekort. Er is een grote diversiteit aan stijlen, kleuren en materialen: voor ieder wat wils. En daar houd ik van! Want bij ons is iedere klant uniek en daarom bieden we bij Kruithof Optiek veel variatie.

Wij tippen alvast de volgende must haves:

1. Ronde monturen met een 'single' of 'double bridge'

Ze zijn helemaal hot in 2018! In diverse collecties, zoals die van Etnia Barcelona, ProDesign, MonkeyGlasses en PENN&INK N.Y. vind je minimalistische ronde monturen, gemaakt van lichte materialen en in frisse tinten. Bijzonder is de combinatie van goud en kleine details op de pootjes waardoor het montuur in al zijn eenvoud een echte eyecatcher is.

Is dit te minimalistisch voor je? Dan kies je voor een variant met een double bridge (dubbele neusbrug) wat voor een extra accent in je gezicht zorgt.

Etnia Shenzhen pk
Lui Jo

2. Oversized retro brillen in funky kleurcombinaties

Alle brilmodetrends komen samen in de collectie van Liu Jo. De retro look uit de jaren 60, 70 en 80, maar dan uitgevoerd in verschillende materialen en in funky kleuren en patronen. Met deze oversized brillen mag je gezien worden. Een echt fashion statement!

entia

3. Knalroze, lila, geel, metallic en transparant

Elk jaar zien we een ander kleurenpalet. En voor het voorjaar van 2018 zijn het bonte kleuren. Van zongeel tot knalroze. Dus voor wie klaar is met de donkere kleuren van de monturen: je kan je hart ophalen!

Ook transparante monturen zijn helemaal trending!

etnia gracia

 Model Gracia uit de collectie van Etnia is een prachtige vlindermodel bril in een oversized vintage stijl. Het vlindermodel zorgt voor een open blik en door het gebruik van de transparante kunststof oogt de bril fris en licht. Perfect voor het zonnige voorjaar!

4. Sierlijke en chique monturen van metaal in zachte tinten, goud en zilver

Houd je niet zo van felle kleuren en drukke patronen? Wees gerust! Als tegenhanger hierop zien we in één van de collecties van PENN&INK N.Y. metalen frames die zich onderscheiden door hun bijzondere, maar subtiele ontwerp. Een vintage look maar gestyled in een chique en trendy jasje van 2018.

PENN&INK N.Y.
PENN&INK N.Y.