Nee hè, niet weer je bril kapot?!

Nee hè, niet weer je bril kapot?!

Lees hieronder verder

Mijn zoon Ricardo van 8 jaar komt huis en roept: Mam, mijn bril is kapot! Oh, niet weer. Wat is er nu weer gebeurd, twee maanden geleden hebben we zijn bril ook al laten maken… "We waren op het schoolplein aan het voetballen en toen vloog hij ineens van mijn neus! Ik kon er echt niks aan doen hoor". Grrrrr, ik moet tot tien tellen, want dit is nu al de zoveelste keer. Maar ja, kan hij er echt iets aan doen? Want zonder bril voetballen is voor hem ook geen optie. Voor lenzen vinden wij hem zelf nog te jong, Ricardo is namelijk nogal slordig. Hij wil natuurlijk wel scoren!

Dus samen terug naar de opticien en het probleem voorgelegd. En wat blijkt: hij is niet de enige die hier tegenaan loopt en er is een oplossing voor! Speciale sportbrillen, voor kinderen en volwassenen. Het voordeel van deze bril is dat hij licht van gewicht is en daardoor niet zo snel van zijn neus afzakt. Ook is het montuur van speciaal (extra flexibel) materiaal gemaakt waardoor de bril niet snel breekt en kunnen de glazen tegen een extra stootje. Bij de sportbril zit ook een band die er voor zorg dat zijn sportbril niet meer van zijn hoofd afslingert (YES!!). 

Dus hebben we besloten om naast zijn gewone bril ook een sportbril op sterkte aan te schaffen. Eenmalig een extra investering waardoor we zoveel reparatiekosten uitsparen, de bril verdient zich in een half jaar al terug! Ricardo kon uit veel verschillende modellen kiezen. Hij heeft gekozen voor de stoere ProGear sportbril.

Terwijl hij zichzelf in de spiegel bekijkt en rare bewegingen maakt om te testen hoe goed de bril blijft zitten, zie ik een kleine Edgar Davids staan. Wie weet gaat hij nu net zo goed voetballen, want probleemloos scherp zien kan met deze sportbril. Dus geen excuus meer om niet te kunnen scoren!!

Rick met ProGear bril
Geen excuus om niet te scoren!