Nachtlenzen: wat een uitvinding!

Lees onze nieuwe blog

Kruithof Optiek

jouW OGEN VERDIENEN DE BESTE ZORG

Kruithof Optiek is een toonaangevend bedrijf op het gebied van oogmetingen, lensaanpassingen en brilmonturen. Bij Kruithof Optiek sta jij als klant centraal en kijken we samen met jou welke kijkoplossing het beste past bij jouw levensstijl. Alleen vanuit die visie kan Kruithof Optiek je het beste advies geven. Wij hebben nog echt ‘oog voor jouw ogen’.

Interieur Kruithof Optiek Rotterdam

Kruithof Optiek Rotterdam

In het gezellige en overdekte winkelcentrum Keizerswaard in Rotterdam - IJsselmonde ligt de basis van Kruithof Optiek. Hier opende men in 1992 de eerste winkel. De vestiging in Rotterdam is qua oppervlakte te kleinste vestiging, maar biedt volop gezelligheid en voldoende ruimte om de laatste trends op het gebied van brilmode te presenteren en jouw ogen te voorzien van de benodigde oogzorg. Het winkelcentrum biedt voldoende parkeergelegenheid.

Meer over Kruithof Optiek Rotterdam
interieur Kruithof Optiek Barendrecht

Kruithof Optiek Barendrecht

In de wijk Carnisselande in Barendrecht ligt winkelcentrum Carnisse Veste. Hier vind je een grote diversiteit aan winkels & eetgelegenheden. Deze zorgen voor een geweldige winkelervaring. Parkeren is ook geen probleem. Carnisse Veste heeft 700 eigen parkeerplekken. Meer dan voldoende ruimte om GRATIS te parkeren. In dit winkelcentrum is de vestiging van Kruithof Optiek centraal gelegen bij de roltrappen. Een ruime moderne winkel waar de brilmode op ruime schaal kan worden gepresenteerd. Twee ruime oogmeetruimtes bieden u de laatste snufjes op het gebed van oogzorg.

Meer over Kruithof Optiek Barendrecht

Kruithof Optiek Numansdorp

In het sfeervolle dorp Numansdorp is Kruithof Optiek gevestigd sinds 2015. De winkel is gevestigd in de winkelstraat tegenover de parkeerplaats in een sfeervol pand en biedt veel ruimte voor de presentatie van de laatste trends op het gebied van brilmode en oogzorg.

Meer over Kruithof Optiek Numansdorp

Maak nu online een afspraak

bij een van onze vestigingen