Heb je een vraag?

Bel ons (0186) 65 33 49

Kruithof Optiek Numansdorp

sfeervol winkelen op het gebied van brilmode en oogzorg

De juiste zorg bieden voor jouw ogen staat bij Kruithof Optiek bovenaan. Om die reden verzorgen wij niet alleen een oogmeting, maar bekijken we ook de gezondheid van het oog tijdens een oogonderzoek. Met speciale apparatuur bekijken we de oogdruk, het netvlies en hoe jouw ogen in het donker reageren (nachtzicht). Het blijft dus niet alleen bij het bepalen van jouw sterkte. Aanvullend kunnen we je ogen uitgebreider laten onderzoeken door een optometrist of oogarts.

Na de naamsverandering van De Lange Optiek naar Kruithof Optiek onderging de winkel in Numansdorp in 2017 een complete verbouwing naar een moderne optiekzaak. De uitstekende koffie van Illy hebben we wél bij het oude gelaten. Het team bestaat uit vertrouwde gezichten voor de klanten uit Numansdorp en omgeving: stuk voor stuk mensen met passie voor het vak.

In het nieuwe interieur komt onze monturencollectie perfect tot zijn recht. Wij bieden je de laatste trends op het gebied van brilmode. Zo vind je bij ons monturen van onder andere G-Star, Etnia Barcelona, monkeyglasses®, Charmant, E-Block, Lui-Jo, Prodesign Denmark en Johann von Goisern. Ook de maatwerkmonturen van Roger Bacon en Tom Davies mogen niet ontbreken. Onze collectie zonnebrillen bestaat onder andere uit brillen van Elle, Etnia Barcelona, monkeyglasses®, G-Star, ProDesign Denmark, Invu en Serengeti, de crème de la crème onder de zonnebrillen. Voor sporters is er een ruime collectie Julbo brillen. De meeste modellen van Julbo kunnen op sterkte gemaakt worden.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs in de winkel voor advies.

Rob van ’t Hof,
bedrijfsleider Kruithof Optiek Numansdorp

Maak nu online een afspraak in onze vestiging in Numansdorp!

Vul je gegevens hiernaast in. Je kunt dan op de door jouw gewenste datum een afspraak inplannen. Wij zien je graag in onze winkel en zorgen dat de koffie klaarstaat!

Toch liever bij een andere vestiging?

Barendrecht Rotterdam

Het team van Numansdorp

Rob van 't Hof

Rob van 't Hof

bedrijfsleider, contactlensspecialist

Christian de Lange

Christian de Lange

opticien

Alex Pol

Alex Pol

opticien, contactlensspecialist

Peter Duijnisveld

Peter Duijnisveld

opticien, HBO-optometrist, contactlensspecialist

Mauryn van Koeveringe

Mauryn van Koeveringe

opticien in opleiding

Online brillen passen

IN DE DIGITALE PASKAMER

Welkom in de digitale paskamer van Kruithof Optiek. In deze paskamer vind je een deel van onze winkelcollectie. De digitale paskamer is speciaal voor jou ontwikkeld, zodat je thuis op je gemak kunt zien hoe een bril je staat. Kruithof Optiek is echter van mening dat de pasvorm van de bril net zo belangrijk is. Want een montuur dat niet goed op neus past, te smal is of juist te breed, zorgt namelijk voor veel irritaties en zal je dan ook nooit als prettig ervaren. Daarom werkt Kruithof Optiek niet met een webshop. We zien je dan ook veel liever in één van onze vestigingen, waar we onder het genot van een kopje koffie of thee samen met jou monturen gaan passen. En als je het leuk vindt, kunnen we eerst een kleurenanalyse doen om te bepalen welke kleur bril het beste bij je past.

Kruithof Optiek Numansdorp

Voorstraat 51, 3281 AT Numansdorp
(0186) 65 33 49
numansdorp@kruithofoptiek.nl

Openingstijden
Ma Gesloten, di 09:30 - 17:30
Wo 09.30 - 17.30
Do 09.30 - 17.30
Vr 09:30- 17:30, 18:30 - 20:30
Za 09:30 - 17:00
Zo Gesloten

Stel een vraag

Versturen