Interieur Kruithof Optiek Rotterdam

Heb je een vraag?

Bel ons (010) 479 41 14
interieur Kruithof Optiek Rotterdam
Kruithof Optiek Rotterdam winkelcentrum Keizerswaard

Kruithof Optiek Rotterdam

De basis van kruithof optiek sinds 1992

In onze vestiging Rotterdam staat ons enthousiaste team voor jou klaar. Al 25 jaar willen wij voor iedere klant de beste oogzorg bieden en dat doen we door middel van een uitgebreid oogonderzoek. Tijdens dit onderzoek kijken we niet alleen naar welke sterkte je nodig hebt, we kijken ook naar de gezondheid van jouw oog door middel van een foto van het netvlies (fundus) en we meten de oogdruk.

Ieder mens is anders en heeft andere kijkbehoeftes en daar willen we dan een passende kijkoplossing voor vinden. Dit kan door middel van speciale glazen, een computerbril, een bril speciaal voor tijdens het sporten, contactlenzen of gepersonaliseerde glazen. Door middel van een 3D-scan kunnen we zelfs een montuur exact op maat van jouw gezicht laten maken.

Oogzorg staat bij ons op plaats één, maar natuurlijk willen wij je ook voorzien van een onderscheidend montuur dat bij jou past. Daarom adviseren wij je bij de montuurkeuze. Als opticiens weten wij welke maat bril het beste bij jou past en prettig draagt. Daarnaast kiezen wij voor onderscheidende monturen, die niet op iedere hoek vaan de straat te koop zijn. Zo werken we onder andere met collecties van Lindberg, Prodesign Denmark, Kosby & Son, Charmant, Giorgio Armani, Etnia Barcelona, Eblock, G-Star RAW, FEB31st, Chloé, Roger Bacon, monkeyglasses®, Liu-Jo, Elle en Julbo (sportbrillen).

Wij heten je dan ook van harte welkom in onze winkel en zijn je graag van dienst.

Arie Kruithof,
eigenaar Kruithof Optiek

Maak nu online een afspraak in onze vestiging in Rotterdam!

Vul je gegevens hiernaast in. Je kunt dan op de door jouw gewenste datum een afspraak inplannen. Wij zien je graag in onze winkel en zorgen dat de koffie klaarstaat!

Toch liever bij een andere vestiging?

Barendrecht Numansdorp

Het team van Rotterdam

Arie Kruithof

Arie Kruithof

eigenaar, oogmeetkundige, contactlensspecialist, opticien

Astrid Verkamman

Astrid Verkamman

oogmeetkundige, contactlensspecialist, opticien

Demi Jonkman

Demi Jonkman

contactlensspecialist in opleiding, opticien

Peter Duijnisveld

Peter Duijnisveld

opticien, HBO-optometrist, contactlensspecialist

Mauryn van Koeveringe

Mauryn van Koeveringe

opticien in opleiding

Online brillen passen

IN DE DIGITALE PASKAMER

Welkom in de digitale paskamer van Kruithof Optiek. In deze paskamer vind je een deel van onze winkelcollectie. De digitale paskamer is speciaal voor jou ontwikkeld, zodat je thuis op je gemak kunt zien hoe een bril je staat. Kruithof Optiek is echter van mening dat de pasvorm van de bril net zo belangrijk is. Want een montuur dat niet goed op neus past, te smal is of juist te breed, zorgt namelijk voor veel irritaties en zal je dan ook nooit als prettig ervaren. Daarom werkt Kruithof Optiek niet met een webshop. We zien je dan ook veel liever in één van onze vestigingen, waar we onder het genot van een kopje koffie of thee samen met jou monturen gaan passen. En als je het leuk vindt, kunnen we eerst een kleurenanalyse doen om te bepalen welke kleur bril het beste bij je past.

Kruithof Optiek Rotterdam

Keizerswaard 60, 3078 AM Rotterdam
(010) 479 41 14
rotterdam@kruithofoptiek.nl

Openingstijden
Ma Gesloten
Di 09:30 - 17:30
Wo 09:30 - 17:30
Do 09:30 - 17:30
Vr 09:30 - 17:30, 18:00 - 20:00
Za 09:30 - 17:00
Zo Gesloten

Stel een vraag

Versturen