Jouw uiterlijk onze brilmode

Bij Kruithof Optiek kun je kiezen uit een uitgebreide collectie monturen volgens de laatste trends en van onderscheidende merken. Zo bezoeken wij regelmatig toonaangevende beurzen in Parijs, München en Milaan om speciaal voor jou een collectie brillen samen te stellen waarmee je zeker weten gezien mag worden. De collectie brillen van Kruithof biedt voor ieder wat wils in combinatie met een zeer gevarieerd prijsaanbod. Maar welk montuur je ook kiest: je kunt altijd rekenen op hoge kwaliteit en perfecte pasvorm.

Dit jaar hebben we de onderstaande merken voor jou geselecteerd: Giorgio Armani*, Prada*, Brooklyn, Etnia, E-Block, Liu Jo, Lacoste, Sir John, G- Star, Charmant, Flair*, Lindberg*, Feb–31*, Bulgari*, Dolce & Gabanna* en Von Goisern* (* monturen van deze merken kun je niet in iedere vestiging van Kruithof bekijken).

Ons team van specialisten adviseert je graag bij met het maken van de juiste keuze voor de beste look, maar ook voor de beste pasvorm. Want een montuur dat zakt en knelt zorgt voor een slecht draagcomfort. Met een bril van Kruithof Optiek, kun je niet alleen zien, maar mag je ook gezien worden.

Neem contact met ons op!
Welke glazen voor mijn bril?

Kiezen van de juiste brillenglazen

Natuurlijk is een juist gekozen, modieus brilmontuur erg belangrijk. Maar de juiste keuze van de glazen is nóg belangrijker. Goede glazen zijn immers doorslaggevend voor een optimaal kijkcomfort. En juist met brillenglazen is tegenwoordig heel veel mogelijk, zoals de keuze tussen kunststof of glas, enkelvoudige of multofocale glazen, computerglazen, zonneglazen, outdoor glazen of nachtzicht glazen.

Meer over brillenglazen

Voor elk moment het juiste brillenglas

Goed onderhoud van je bril én je glazen is essentieel voor de levensduur van je bril en het behoud van de kwaliteit van je brilglazen.

Houd je bril in optimale conditie!

Goed onderhoud van je bril én je glazen is essentieel voor de levensduur van je bril en het behoud van de kwaliteit van je brilglazen.

Do's en Don'ts

Online brillen passen

IN DE DIGITALE PASKAMER

Welkom in de digitale paskamer van Kruithof Optiek. In deze paskamer vind je een deel van onze winkelcollectie. De digitale paskamer is speciaal voor jou ontwikkeld, zodat je thuis op je gemak kunt zien hoe een bril je staat. Kruithof Optiek is echter van mening dat de pasvorm van de bril net zo belangrijk is. Want een montuur dat niet goed op neus past, te smal is of juist te breed, zorgt namelijk voor veel irritaties en zal je dan ook nooit als prettig ervaren. Daarom werkt Kruithof Optiek niet met een webshop. We zien je dan ook veel liever in één van onze vestigingen, waar we onder het genot van een kopje koffie of thee samen met jou monturen gaan passen. En als je het leuk vindt, kunnen we eerst een kleurenanalyse doen om te bepalen welke kleur bril het beste bij je past.