Serengeti, van oorsprong Amerikaans, is meer dan 140 jaar geleden begonnen met het ontwikkelen en vervaardigen van de meest hoogwaardige zonnebril glazen. Dit is dan ook waar het merk om bekend staat; de unieke (kijk)ervaring die men mag beleven tijdens het dragen van een van hun zonnebrillen.

Sinds 1985 is hun “Drivers” glas de eerste keus voor veel zonnebril dragers, met name tijdens gebruik achter het stuur. Niet alleen vanwege de kenmerkende oranje/bruin tint welke bijzonder lekker kijkt, maar ook omdat de glazen mee kleuren met de lichtintensiteit, gepolariseerd en ontspiegeld zijn en UV- en blauwlicht bescherming bieden.

Deze combinatie maakt Serengeti marktleider op het gebied van kwaliteits zonnebrillen en heeft ervoor gezorgd dat veel dragers nooit meer iets anders willen.

De nieuwe collectie is nu beschikbaar in alle drie de winkels en online verkrijgbaar via onze webshop. Brildragers die een Serengeti op sterkte zoeken zijn ook van harte welkom in één van onze winkels; Serengeti maakt veel modellen op sterkte zodat ook u kunt genieten van dit neusje van de zalm!