Beste bezoekers,

Het coronavirus treft ons allemaal en gaat ons allemaal aan, maar voorlopig staan wij nog steeds voor je klaar!

Echter zijn we voor jouw en onze veiligheid genoodzaakt onze werkwijze tot en met 28 april aan te passen naar de aangepaste adviezen van het RIVM en onze branchevereniging. Tevens zijn onze openingstijden aangepast.

Tijdens onze openingstijden (dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 – 16.00 uur) houden we ons strikt aan het opgelegde deurbeleid. Hierdoor kan het voorkomen dat bij te veel bezoekers de winkels tijdelijk even zijn gesloten.

Tot 6 april zullen er geen contactlenscontroles en aanpassingen worden uitgevoerd. Wel is het mogelijk gewoon nog je lenzen bij ons te bestellen. Het liefst telefonisch, dan nemen we eerste een kort telefonisch consult af, alvorens wij ze bestellen. Mocht je daarna nog een lenscontrole willen, dan houd je die van ons tegoed. 

Voor een oogmeting, nieuwe bril of service voor je bril staan we klaar in geval van nood. We doen dit dan met de nodige zorg voor de hygiëne, waardoor het geheel afstandelijker is dan normaal. Ook nemen we hier de tijd voor om dit goed en verantwoord te doen en verzoeken we je daarom hiervoor een afspraak te maken. 

We hopen dat je begrip hebt voor de ontstane situatie en hopen op deze manier je nog steeds van dienst te kunnen zijn. Mocht het noodzakelijk zijn dan kan het zijn dat gedurende deze periode onze openingstijden worden aangepast.

Arie Kruithof