haaruitval na zwangerschap tegengaan hoge bloeddruk medicijnen bijwerkingen sildenafil 100mg kopen cobra pil vidalista 20 mg kopen

Je beschermt je huid met een zonnebrandcrème. Maar wist je dat UV-stralen ook schadelijk kunnen zijn voor je ogen? Bescherm je ogen (en die van je kinderen) daarom met een goede zonnebril. Bij Kruithof Optiek vind je een collectie die niet alleen fantastisch staat, maar ook optimaal beschermt.

Ray-Ban

In 1936 ontwierp Ray-Ban de ‘Aviator’, een speciale zonnebril voor de Amerikaanse luchtmacht. Al snel kwam dit model ook voor het grote publiek op de markt en nu, ruim 80 jaar later, is de Aviator nog steeds een van de meest geliefde modellen van dit merk. Maar er is nog veel meer moois te vinden in de collectie zonnebrillen voor heren en dames.

Carven

Carven is opgericht in 1945 door Carmen de Tommaso. Madame Carmen kreeg – omdat ze slechts 1,55 meter groot was – van haar moeder te horen dat ze nooit elegant zou kunnen zijn. Daarom startte ze een eigen haute couture lijn voor kleinere dames. Anno 2020 is Carven een wereldwijd bekend high-end fashion merk met een eigen eyewearlabel: Carven Eyewear.

Öga

Öga richt zich op moderne heren die sobere maar stijlvolle brillen willen dragen. Ontwerper Jonas Blanking heeft een passie voor architectuur. Het is dus geen verrassing dat deze monturen heel geometrisch zijn. Öga heeft een gepatenteerd scharnier waar geen speling in komt te zitten, ook niet na veelvuldig open en dicht klappen.

Ook voor heel veel andere merken kun je bij Kruithof Optiek terecht. Kom gerust langs en ontdek ze allemaal.

“Een zonnebril is als zonnebrand voor je ogen. Dus zorg dat je ogen goed beschermt worden.”

Zonnebrillen Rotterdam
Arie Kruithof

Corona maatregelen 

Het coronavirus treft ons allemaal en gaat ons allemaal aan, maar voorlopig staan wij nog steeds voor je klaar!
Echter zijn we voor jouw en onze veiligheid genoodzaakt onze werkwijze tot en met 28 april aan te passen naar de aangepaste adviezen van het RIVM en onze branchevereniging. Tevens zijn onze openingstijden aangepast.