fbpx

Je beschermt je huid met een zonnebrandcrème. Maar wist je dat UV-stralen ook schadelijk kunnen zijn voor je ogen? Bescherm je ogen (en die van je kinderen) daarom met een goede zonnebril. Bij Kruithof Optiek vind je een collectie die niet alleen fantastisch staat, maar ook optimaal beschermt.

Zonnebrillen merken

Ray-Ban

Ray-Ban

In 1936 ontwierp Ray-Ban de ‘Aviator’, een speciale zonnebril voor de Amerikaanse luchtmacht. Al snel kwam dit model ook voor het grote publiek op de markt en nu, ruim 80 jaar later, is de Aviator nog steeds een van de meest geliefde modellen van dit merk. Maar er is nog veel meer moois te vinden in de collectie zonnebrillen voor heren en dames.

Cazal

Cazal

Cazal volgt niet de grote menigte, maar zoekt graag naar nieuwe richtingen. Heldere Duitse ontwerpen en duidelijke lijnen, altijd fenomenaal en met een goed resultaat.
Cazal brillen zijn gecreëerd door de toonaangevende ontwerper ‘Carl Zalloni’ en zijn ontwerpteam. Extravagant en met een geheel eigen gezicht. Dus als je écht iets bijzonders zoekt…

Tom Ford

Tom Ford

Tom Ford staat bekend om zijn hoogwaardig design. Hij weet de tijdgeest te vangen met veel gevoel voor duurzaamheid. Een montuur van Tom Ford is altijd geraffineerd en urban chic. De collectie voor de lente en zomer 2023 is een fascinerende reeks monturen en zonnebrillen die in stijl variëren van modernistisch tot klassiek, waarbij uiteraard elk model is voorzien van het iconische T-logo en het infinity cross aan de voorkant. De (zonne)brillen – stuk voor stuk gemaakt door Italiaanse vakmensen – hebben verschillende diktes en onderscheiden zich met schuine randen en bijzondere details. Ook zijn er enkele modellen geïnspireerd op vintage brillen. Bij Tom Ford Eyewear is functie net zo belangrijk als stijl. De glazen in de optische monturen bevatten daarom Blue Block-technologie. Dit zorgt voor meer visueel comfort en vermindert vermoeidheid van de ogen door het langdurig kijken op digitale apparaten. Sommige zonnebrillen hebben fotochromische lenzen die zich automatisch aanpassen aan de lichtomstandigheden.

Max Mara

Max Mara

Dit seizoen brengt Max Mara een eerbetoon aan de Rivièra-stijl zoals die is ontstaan op de zonnige stranden van de jaren ’20 in de vorige eeuw. Iconen uit die tijd – Renée Perle en Eileen Gray – waren dé grote voorbeelden in de mode en architectuur van dat decennium. Max Mara’s Spring/Summer 2023 collectie is geïnspireerd op deze archetypes en draagt de titel De Blauwe Horizon. Een stijlvolle collectie met onder meer tanktops, wijde linnen broeken, lange rokken en extravagante organza strikken met bloemenprints. Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit zandtinten en mediterraan blauw en zorgen voor een ultiem zomers gevoel. Ook de Max Mara-zonnebrillen voor het voorjaar en zomer van 2023 zijn geïnspireerd op de iconische vrouwen uit de jaren 1920 en zetten de puntjes op de i van deze bijzondere collectie. De modellen MM0073 en MM074 waren dan ook te zien op de catwalk in Milaan.

Meer zonnebrillen merken

Ook voor heel veel andere merken kun je bij Kruithof Optiek terecht. Kom gerust langs en ontdek ze allemaal.

“Een zonnebril is als zonnebrand voor je ogen. Dus zorg dat je ogen goed beschermt worden.”

Zonnebrillen Assistent Opticien
Gita Piepenbroek

Vacature Opticien/Contactlensspecialist

Opticiens in regio Rotterdam opgelet: wij zoeken een opticien ter uitbreiding van ons gezellige team.