fbpx

Je beschermt je huid met een zonnebrandcrème. Maar wist je dat UV-stralen ook schadelijk kunnen zijn voor je ogen? Bescherm je ogen (en die van je kinderen) daarom met een goede zonnebril. Bij Kruithof Optiek vind je een collectie die niet alleen fantastisch staat, maar ook optimaal beschermt.

Zonnebrillen merken

Ray-Ban

Ray-Ban

In 1936 ontwierp Ray-Ban de ‘Aviator’, een speciale zonnebril voor de Amerikaanse luchtmacht. Al snel kwam dit model ook voor het grote publiek op de markt en nu, ruim 80 jaar later, is de Aviator nog steeds een van de meest geliefde modellen van dit merk. Maar er is nog veel meer moois te vinden in de collectie zonnebrillen voor heren en dames.

Carven

Carven

Carven is opgericht in 1945 door Carmen de Tommaso. Madame Carmen kreeg – omdat ze slechts 1,55 meter groot was – van haar moeder te horen dat ze nooit elegant zou kunnen zijn. Daarom startte ze een eigen haute couture lijn voor kleinere dames. Anno 2020 is Carven een wereldwijd bekend high-end fashion merk met een eigen eyewearlabel: Carven Eyewear.

Morel

Morel

Morel introduceert dit jaar een trendy zonnebrillencollectie die ook nog eens een aantal zeer functionele eigenschappen heeft.  Zo zijn ze naast betaalbaar ook ontspiegeld en handig voor op sterkte. Zijn er kleinere maten voor kleinere gezichten beschikbaar, zien we nieuwe lenskleuren en zijn ze uitgerust in een categorie 3 lens.

De collectie bestaat uit de volgende trends: retro touch, streetwear look en Urban spirit.

Cazal

Cazal

Cazal volgt niet de grote menigte, maar zoekt graag naar nieuwe richtingen. Heldere Duitse ontwerpen en duidelijke lijnen, altijd fenomenaal en met een goed resultaat.
Cazal brillen zijn gecreëerd door de toonaangevende ontwerper ‘Carl Zalloni’ en zijn ontwerpteam. Extravagant en met een geheel eigen gezicht. Dus als je écht iets bijzonders zoekt…

Scotch & Soda

Scotch & Soda

Het in Amsterdam geboren kledingmerk 1985, dat begon als een herenlabel, is sindsdien een wereldwijd bekende naam. Naast de herenlijn is er een dameslijn, kinderlijn en accessoires. De ontwerpfilosofie van Scotch & Soda is om te verrassen. De veelzijdige debuutcollectie is een eerbetoon aan de eclectische en avontuurlijke kenmerken van het merk en heeft buitengewone details en authentieke ontwerpen die de bril uniek maken.

Meer zonnebrillen merken

Ook voor heel veel andere merken kun je bij Kruithof Optiek terecht. Kom gerust langs en ontdek ze allemaal.

“Een zonnebril is als zonnebrand voor je ogen. Dus zorg dat je ogen goed beschermt worden.”

Zonnebrillen Assistent Opticien
Gita Piepenbroek

De nieuwe brillenglazen van Eyezen

 

Voorkom vermoeide ogen met onze nieuwe Eyezen brillenglazen. Deze glazen zijn speciaal ontwikkeld voor onze digitale levensstijl.

Benieuwd of dit iets voor jou is? Lees onze nieuwste blog voor meer informatie over de brillenglazen van Eyezen.