Je beschermt je huid met een zonnebrandcrème. Maar wist je dat UV-stralen ook schadelijk kunnen zijn voor je ogen? Bescherm je ogen (en die van je kinderen) daarom met een goede zonnebril. Bij Kruithof Optiek vind je een collectie die niet alleen fantastisch staat, maar ook optimaal beschermt.

Ray-Ban

Ray-Ban

In 1936 ontwierp Ray-Ban de ‘Aviator’, een speciale zonnebril voor de Amerikaanse luchtmacht. Al snel kwam dit model ook voor het grote publiek op de markt en nu, ruim 80 jaar later, is de Aviator nog steeds een van de meest geliefde modellen van dit merk. Maar er is nog veel meer moois te vinden in de collectie zonnebrillen voor heren en dames.

Carven

Carven

Carven is opgericht in 1945 door Carmen de Tommaso. Madame Carmen kreeg – omdat ze slechts 1,55 meter groot was – van haar moeder te horen dat ze nooit elegant zou kunnen zijn. Daarom startte ze een eigen haute couture lijn voor kleinere dames. Anno 2020 is Carven een wereldwijd bekend high-end fashion merk met een eigen eyewearlabel: Carven Eyewear.

Morel

Morel

Morel introduceert dit jaar een trendy zonnebrillencollectie die ook nog eens een aantal zeer functionele eigenschappen heeft.  Zo zijn ze naast betaalbaar ook ontspiegeld en handig voor op sterkte. Zijn er kleinere maten voor kleinere gezichten beschikbaar, zien we nieuwe lenskleuren en zijn ze uitgerust in een categorie 3 lens.

De collectie bestaat de volgende trend: retro touch, streetwear look en Urban spirit.

Ook voor heel veel andere merken kun je bij Kruithof Optiek terecht. Kom gerust langs en ontdek ze allemaal.

“Een zonnebril is als zonnebrand voor je ogen. Dus zorg dat je ogen goed beschermt worden.”

Zonnebrillen Rotterdam
Arie Kruithof