fbpx

Julbo Eyewear is het perfecte merk voor de sport- en outdoor liefhebber. Julbo biedt speciale sportbrillen voor onder andere watersport, wintersport, wielrennen, hardlopen en bergbeklimmen. Bekijk hier hun laatste innovatie, de Julbo EVAD-1 . De zonnebrillen voorkomen traanogen door de wind, verbeteren het zicht en beschermen tegen schitteringen.

Julbo sportbrillen kunnen ook op sterkte gemaakt worden in het eigen laboratorium in Longchaumois in Frankrijk. Hier slijpen, behandelen en monteren vakmensen de technische RX lenzen zodat deze perfect passen in het montuur. Het resultaat: superdunne glazen met de beste coatings en gepolijste randen zodat je optimaal zicht en comfort hebt.

Voor welke sporten?

Voor welke sporten?

Elke sport is uniek, dus bij elke sport adviseren wij graag welke sportbril het beste is.
Meekleurende glazen raden wij iedereen aan. Deze glazen kunnen gedragen worden met bewolkt weer (ze zijn dan blank) en kleuren mee met de hoeveelheid UV die aanwezig is. Hierdoor heb je dus aan één sportglas voldoende om te sporten in de zon of met minder weer.
Voor winter- en watersporten zijn spiegelglazen met polarisatiefilter aan te raden. Die nemen de hinderlijke schitteringen weg.
De meeste Julbo brillen zijn voorzien van een anti-slip veer, waardoor ze goed blijven zitten en jij je beste sportprestatie kunt leveren.

Glazen op sterkte

Glazen op sterkte

Julbo sportbrillen kunnen op sterkte gemaakt worden. Ook glazen op sterkte kunnen van meekleurend glas gemaakt worden.

Sporten met lenzen

Sporten met lenzen

Liever geen bril op tijdens het sporten? Dan zijn contactlenzen een oplossing. Daglenzen kun je prima afwisselen met je normale bril. Je draagt ze één keer en gooit ze daarna weg. Daglenzen zijn zacht en comfortabel, je hoeft er dus niet aan te wennen.

“Met een beter zicht ga je voor betere prestaties”

Sportbrillen Opticien, contactlensspecialist
Ad Deunhouwer

Opa, vader en zoon, alle drie gegrepen door het vak. Een gedeelde passie, doorgegeven van generatie op generatie. Dat maakt Kruithof Optiek bijzonder!

Bij Kruithof Optiek staat de juiste zorg voor je ogen centraal. Jouw ogen onze zorg: daar staan we voor! Iedere dag staan we voor de beste kijkoplossing voor jouw ogen.

Kruithof Optiek biedt elke klant een kijkoplossing op maat. Om je een goed advies te kunnen geven verrichten we specifiek en gedegen onderzoek. Daarbij kijken we niet alleen naar de sterkte die je nodig hebt, maar ook naar de gezondheid van je ogen. Doordat we er bij Kruithof Optiek voor kiezen voor persoonlijke aandacht gaat er geen informatie verloren.