fbpx

Bij Kruithof Optiek kun je kiezen uit een uitgebreide collectie monturen van onderscheidende merken. Wij bezoeken regelmatig toonaangevende beurzen in Parijs, München en Milaan om de laatste trends te volgen. Speciaal voor jou stellen wij een collectie samen waarmee je gezien mag worden.

In onze winkels vind je uitsluitend selectieve merken met een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Ons team van specialisten adviseert je graag bij het maken van de juiste keuze. We helpen je niet alleen bij het vinden van de beste look, maar ook van de beste pasvorm. Want draagcomfort telt óók!

Onze merk monturen

George Gina Lucy monturen

George Gina Lucy monturen

Het Duitse accessoire merk George Gine & Lucy heeft naast hun uitgebreide tassen en portemonnee lijn ook een behoorlijke serie monturen ontworpen en gemaakt. De monturen zijn te herkennen aan unieke prints en vrolijke kleuren. Ze maken veel combinaties met acetaat en titanium waardoor er een unieke hippe look ontstaat.
De pasvormen van de monturen van George Gina & Lucy zijn fijn om mee te werken, zeker de dames collectie zijn fijne smalle monturen en dus ideaal voor de wat smallere gezichten. Ook de benamingen van de monturen zijn speels, zo kun je bijvoorbeeld de “Bitsee”, “Delicasee” of de “Bounsee” dragen. Met deze speelse insteek worden ook de monturen ontworpen.

Silhouette monturen

Silhouette monturen

Brillen van het merk Silhouette worden bij Kruithof Optiek al jaren gemaakt met een duidelijke reden. Het zijn prachtige tijdloze monturen, de brillen zijn altijd uitzonderlijk licht in gewicht en ongelofelijk sterk door hun flexibiliteit. De monturen zijn gemaakt van titanium waardoor ze een behoorlijke lange levensduur hebben. Een Silhouette montuur overheerst niet en geeft iemand een gedistingeerde look. Echter zijn er toch veel klanten die weer terugkomen voor een nieuwe Silhouette omdat op het moment dat je de bril oppakt je voelt dat het uitstekende kwaliteit is. De brillen van Silhouette zijn echte sierraden. Veel brillen uit de Silhouette collecties zijn hoofdzakelijk randloos, schroefloos, scharnierloos en dus nagenoeg gewichtsloos.

Tom Ford monturen

Tom Ford monturen

Tom Ford is één van onze echte modemerken, Tom Ford is één van de meest gerespecteerde en succesvolle ontwerpers van vandaag. De monturen van Tom Ford zijn origineel zonder over de top te gaan, opvallend maar nooit te extreem. De monturen zijn altijd te herkennen aan het elegante metalen “T” – detail of de veer en het voorstuk van een montuur. Bij de monturen van Tom Ford is veel aandacht in alle details gestoken en worden alleen materialen van hoge kwaliteit uitgekozen. De brillen stralen altijd een mooie combinatie uit tussen vintage en hedendaagse looks. Al sinds 2005 worden de brillen door Tom Ford ontworpen en gedistribueerd door Marcolin Group, een betrouwbare leverancier binnen de optiek.

Prodesign monturen

Prodesign monturen

De monturen van Prodesign zijn al jaren een vast onderdeel van de Kruithof collectie. Prodesign monturen worden ontworpen in Denemarken en maken gebruik van Scandinavische kleurpaletten en ontwerptradities geïnspireerd door de natuur. Prodesign maakt mannelijke, vrouwelijke en unisex monturen en zijn van uitstekende kwaliteit. Veel van de monturen zijn gedeeltelijk of volledig van titanium gemaakt tegen een zéér scherpe prijs. Prodesign maakt gebruik van mooie eigenzinnige technische details. Los van de nette prijs-kwaliteit verhouding is Prodesign een plezier om mee te werken omdat de pasvormen van de monturen super zijn. Ze hebben voor bijna elk maat neus of gezicht wel een bril in de collectie.

Markus T monturen

Markus T monturen

Strak. Minimalistisch. Licht en duurzaam. Titanium platen met laser uitgesneden om ervoor te zorgen dat je altijd verzekerd bent van stevigheid, flexibiliteit en een vederlichte bril. Bedenker Markus Temming heeft na zijn optiek opleiding en kunst opleiding een bril als afstudeerproject gemaakt. Hieruit is een hele serie brillen gekomen die allemaal nog steeds die desbetreffende bril als uitgangspunt hebben; flexibel, stevig, licht en zonder schroeven.Winnaar van de Red Dot Award en German Design Award. Maar het gaat ze vooral om waar ze voor staan. Dit zijn: Precisie, design en comfort.

Yellows Plus monturen

Yellows Plus monturen

In vrijwel elk detail van de collectie van Yellows Plus is te zien waar het merk zijn roots heeft liggen; Japan. Of het nu de typisch Oosterse afwerking van de neusbrug en de veren is, de hoge kwaliteit of het lichte gewicht, in alles zit Japans DNA. Het DNA van Toshiaki Yamagishi om precies te zijn, de oprichter en ontwerper van Yellows Plus. Elke bril is door hem ontworpen en dit maakt de collectie tot één herkenbaar en samenhangend geheel. Er wordt uitsluitend met titanium of hoge kwaliteit acetaat gewerkt, wat ervoor zorgt dat bijvoorbeeld ook de neuspads van titanium zijn. Zo is het dragen van een Yellows Plus een waar genot; weinig andere merken weten dit lage gewicht te evenaren. Voor wie een moderne, hoogwaardige bril met een Japans look en feel zoekt, zal zeker slagen in de collectie van Yellows Plus.De monturen zijn uitsluitend in onze winkel in Numansdorp verkrijgbaar en hebben een prijsklasse tussen de € 400,- en € 500,- euro.

Caroline Abram

Caroline Abram

Caroline Abram, ontwerpster van dit merk is opgeleid als Opticien en werkte meerdere jaren in designerwinkels. In 1998 begon ze met het ontwerpen van juwelen en accessoires voor de brillenmarkt. Tijdens haar reizen ontdekt ze de charme van Florida en in 2008 lanceerde ze haar eigen brillenlijn die haar herinnerde aan de ouderwetse charme van Miami. Gebaseerd op de jaren 60 met een vintage look. In de collectie vind je Cat-Eyes, kleurrijke modellen en vrouwelijkheid.

Talla

Talla

Gianluca Gualandi ontwierp twee Optiek winkels en in 2000 een kleine concept winkel met nichebrillen en accessoires. In 2004 ontmoette hij Caroline Abram en verhuisde in 2006 voor de liefde naar Parijs voor haar. In September 2016 presenteerde hij TALLA, een brillencollectie geheel gewijd aan de mens.

Met uitgangspunt dat de bril als ultieme accessoire wordt gezien voor mannelijke elegantie.

Ook voor heel veel andere montuur merken kun je bij Kruithof Optiek terecht. Kom gerust langs en ontdek ze allemaal.

“We combineren jouw look met draagcomfort en de nieuwste trends.”

Monturen Opticien / Contactlensspecialist
Amy Bruijnzeel

Gun je ogen een gratis kwaliteitsupgrade!

Maak kennis met een kwalitatief beter brillenglas. Wij geven je kosteloos een upgrade van je glaskeuze naar een hogere kwaliteitsklasse.