fbpx

Bij Kruithof Optiek kun je kiezen uit een uitgebreide collectie monturen van onderscheidende merken. Wij bezoeken regelmatig toonaangevende beurzen in Parijs, München en Milaan om de laatste trends te volgen. Speciaal voor jou stellen wij een collectie samen waarmee je gezien mag worden.

In onze winkels vind je uitsluitend selectieve merken met een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Ons team van specialisten adviseert je graag bij het maken van de juiste keuze. We helpen je niet alleen bij het vinden van de beste look, maar ook van de beste pasvorm. Want draagcomfort telt óók!

Markus T

Markus T

MARKUS T-brillen zijn gemaakt van hoogwaardig titanium of de gepatenteerde lichtgewicht kunststof TMi. Ze zijn onderscheidend, subtiel en leverbaar in diverse kleuren. Elk MARKUS T-model is net zo individueel als zijn drager; elke bril wordt met passie en met de hand gemaakt. Laat je verrassen!

Simple

Simple

Deze handgemaakte Franse collectie is stijlvol, tijdloos en iconisch en straalt door zijn eenvoud op en top elegantie uit. De monturen zijn ontworpen in modestad Parijs waarbij enkel gebruik is gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen. Simple brillen kenmerken zich door absolute klasse – ze hebben dan ook geen logo nodig.

Johann von Goisern

Johann von Goisern

Als je slogan ‘Dare to be Different’ is, kun je het uiteraard niet maken om standaard brillen te maken. Dat doet Johann von Goisern dan ook niet! Het Oostenrijkse merk maakt unieke, met de handgemaakte monturen voor kleurrijke persoonlijkheden. Inspiratie haalt de designer Hans Peter uit de prachtige Oostenrijkse natuur: de bloemenzee in de zomer en het winterwonderland in de winter. Door het speciale productieproces zie je in deze collectie kleuren terug die je nergens anders ziet. Durf jij het aan om anders te zijn?

Cazal

Cazal

Cazal volgt niet de grote menigte, maar zoekt graag naar nieuwe richtingen. Heldere Duitse ontwerpen en duidelijke lijnen, altijd fenomenaal en met een goed resultaat.
Cazal brillen zijn gecreëerd door de toonaangevende ontwerper ‘Carl Zalloni’ en zijn ontwerpteam. Extravagant en met een geheel eigen gezicht. Dus als je écht iets bijzonders zoekt…

Res/Rei

Res/Rei

Bij Res/Rei gaat het om individualiteit. Ze laten trends voor wat ze zijn en kiezen voor een unieke, eigen individualiteit. Als jong bedrijf weet Res/Rei goed in te spelen op de vraag naar mooie, onderscheidende kunststof brillen. Olivero Zanon, eigenaar en ontwerper van Res/Rei: “Wij richten ons op de kleine details die uiteindelijk het verschil maken tussen the good and the exceptional.”

Scotch & Soda (Nieuw)

Scotch & Soda (Nieuw)

Het in Amsterdam geboren kledingmerk 1985, dat begon als een herenlabel, is sindsdien een wereldwijd bekende naam. Naast de herenlijn is er een dameslijn, kinderlijn en accessoires. De ontwerpfilosofie van Scotch & Soda is om te verrassen.
De veelzijdige debuutcollectie is een eerbetoon aan de eclectische en avontuurlijke kenmerken van het merk en heeft buitengewone details en authentieke ontwerpen die de bril uniek maken.

J.F.Rrey

J.F.Rrey

De mooie kunstwerken van J.F.Rey zijn echte sieraden op het gezicht. Frans handwerk gemaakt van Japans titanium, door de jaren heen wonnen ze al meerdere prijzen met hun exclusieve designs en kleuren.

Ook voor heel veel andere merken kun je bij Kruithof Optiek terecht. Kom gerust langs en ontdek ze allemaal.

“We combineren jouw look met draagcomfort en de nieuwste trends.”

Monturen Opticien
Christian de Lange

15% korting op een set Xperio zonneglazen

Bij een set Xperio zonneglazen (op sterkte) in combinatie met een zonnebril naar keuze. Dit geldt zowel voor multifocale als voor enkelvoudige zonnebrilglazen.