fbpx

Hippe brillen waarmee je lekker kunt spelen: die vind je volop bij Kruithof Optiek. Onze kinderbrillen zijn er in alle kleuren, smaken en stijlen. Natuurlijk kunnen al deze brillen prima tegen een stootje. Onze specialisten onderzoeken de ogen van je kind en helpen je graag bij het vinden van een bril met de juiste stijl en pasvorm.

Vingino

Vingino

Vingino ken je van de coole kinderkleding, maar dit merk heeft ook een ruime collectie trendy kinderbrillen. Ook voor kids is het belangrijk om er leuk uit te zien en met een kinderbril van Vingino gaat dat zeker lukken!
Er is keuze genoeg, zowel voor jongens als voor meisjes die gaan voor een opvallende bril in knalkleuren of een rustiger exemplaar. Alle kinderbrillen van Vingino Eyewear worden geleverd in een mooie, stevige brillenkoker.

Ook voor heel veel andere merken kun je bij Kruithof Optiek terecht. Kom gerust langs en ontdek ze allemaal.

Voor alle kinderbrillen geldt dat de prijs inclusief standaard glazen is. Omdat kinderogen extra kwetsbaar zijn, adviseren wij om glazen met extra bescherming te kiezen. Zo hebben we UV-glazen die niet alleen beschermen tegen de zon, maar óók tegen blauw licht uit beeldschermen. Een veilig idee – zeker als je weet dat ogen in de eerste twaalf levensjaren de meeste schade oplopen.

 

Kijkt je kind scheel, heeft hij hoofdpijn of concentratieproblemen? Soms kan een bril de oplossing zijn.
Maak een afspraak voor een oogonderzoek bij onze opticiens.

Onbezorgd je kind een bril laten dragen? Kies voor het Eye ‘M cool plan.

Met het Eye ‘M Cool kinderplan bieden wij de mogelijkheid een montuur aan te schaffen, waarbij de glazen worden betaald in een abonnement. Je rekent een montuur af uit de More kindercollectie en kiest één van onze maandelijkse brillenglas abonnementen. Voor elk abonnement geldt een vast maandbedrag en de looptijd van een jaar. Het Eye ‘M Cool plan is mogelijk bij kinderen tot 12 jaar. Zo wordt je als ouder ontzorgd van hoge reparatiekosten, geniet je van verspreide aanschafkosten en kan je avontuurlijke kind onbezorgd spelen.

  • Kosteloze vervanging en reparatie aan het montuur tijdens het jaar.
  • Eenmalige vervanging van een paar glazen tegen het maandbedrag per glas. Vervangen mag tot 2 maanden voor het abonnement afloopt.
  • Ontvang 15% korting op een nieuw montuur bij het vernieuwen van het abonnement na 1 jaar.

 

 

“Wij onderzoeken de ogen van je kind en helpen je graag bij het vinden van een bril met de juiste stijl en pasvorm.”

Kind Opticien / Contactlensspecialist
Amy Bruijnzeel

Vacature Opticien/Contactlensspecialist

Opticiens in regio Rotterdam opgelet: wij zoeken een opticien ter uitbreiding van ons gezellige team.