fbpx

Hippe brillen waarmee je lekker kunt spelen: die vind je volop bij Kruithof Optiek. Onze kinderbrillen zijn er in alle kleuren, smaken en stijlen. Natuurlijk kunnen al deze brillen prima tegen een stootje. Onze specialisten onderzoeken de ogen van je kind en helpen je graag bij het vinden van een bril met de juiste stijl en pasvorm.

Vingino

Vingino

Vingino ken je van de coole kinderkleding, maar dit merk heeft ook een ruime collectie trendy kinderbrillen. Ook voor kids is het belangrijk om er leuk uit te zien en met een kinderbril van Vingino gaat dat zeker lukken!
Er is keuze genoeg, zowel voor jongens als voor meisjes die gaan voor een opvallende bril in knalkleuren of een rustiger exemplaar. Alle kinderbrillen van Vingino Eyewear worden geleverd in een mooie, stevige brillenkoker.

Ook voor heel veel andere merken kun je bij Kruithof Optiek terecht. Kom gerust langs en ontdek ze allemaal.

Voor alle kinderbrillen geldt dat de prijs inclusief standaard glazen is. Omdat kinderogen extra kwetsbaar zijn, adviseren wij om glazen met extra bescherming te kiezen. Zo hebben we UV-glazen die niet alleen beschermen tegen de zon, maar óók tegen blauw licht uit beeldschermen. Een veilig idee – zeker als je weet dat ogen in de eerste twaalf levensjaren de meeste schade oplopen.

 

Kijkt je kind scheel, heeft hij hoofdpijn of concentratieproblemen? Soms kan een bril de oplossing zijn.
Maak een afspraak voor een oogonderzoek bij onze opticiens.

“Wij onderzoeken de ogen van je kind en helpen je graag bij het vinden van een bril met de juiste stijl en pasvorm.”

Kind Opticien
Amy Bruijnzeel

15% korting op een set Xperio zonneglazen

Bij een set Xperio zonneglazen (op sterkte) in combinatie met een zonnebril naar keuze. Dit geldt zowel voor multifocale als voor enkelvoudige zonnebrilglazen.