Wist je dat onze ogen meer dan 100.000 keer per dag bewegen? Dit is aanzienlijk meer dan een aantal jaar geleden. We zijn tegenwoordig altijd onderweg en veel verbonden met allerlei digitale apparaten. Hierdoor moeten je ogen zich veel inspannen om op die diverse afstanden scherp te kunnen zien. Zou het niet fijn zijn om brillenglazen te dragen die ons hierbij ondersteunen? Onze specialisten zijn iedere dag bezig om de beste kijkoplossing te bieden voor iedereen persoonlijk.

Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen al die brillenglazen? De brillenglazen worden in verschillende soorten aangeboden, het grootste verschil zit hem in de kwaliteit van het glas. Deze wordt bepaald door de helderheid, hardheid, brilsterkte, bescherming en afbeeldingskwaliteit!

Profiteer nu van betere brillenglazen*
Gun je ogen een gratis kwaliteitsupgrade!

Maak kennis met een kwalitatief beter brillenglas. Wij geven je kosteloos een upgrade van je glaskeuze naar een hogere kwaliteitsklasse.

De voordelen van kwalitatief hoogwaardige brillenglazen

HD zicht
Ken je het verschil tussen een gewone televisie en een HD of 4K televisie? Dit verschil is er ook in brillenglazen, hierdoor is de afbeeldingskwaliteit zuiverder en kun je scherper zien.

Verbeterd contrast
Elk detail zichtbaar met heldere kleuren.

Ruime kijkgebieden
Panoramisch zicht, hierdoor is het makkelijker om met je ogen, zonder vertekeningen waar te nemen, te bewegen in het brillenglas.

Bescherming tegen UV en Blauwlicht
Je ogen zijn je veel waard, daarom is het belangrijk ze goed te beschermen. Door het geïntegreerde Eye Protect System bescherm je je ogen tegen schadelijke Uv-straling en blauwviolet licht van alle digitale apparatuur.

Brilsterkte 25x nauwkeuriger opgemeten in het brillenglas (AVA-meting)
Top op heden bepaalden onze specialisten je sterkte op 0,25 dioptrie (sterkte). Hierdoor bestond een voorschrift uit +1,00 of +1,25. Door AVA kan dit nu 25x nauwkeuriger, door de oogsterkte te bepalen op 0,01 dioptrie! Uit onderzoek blijkt dat 95% van de bevolking een verschil ziet kleiner dan 0,25 dioptrie.

Gepersonaliseerde brillenglazen gemaakt bij jouw manier van kijken
Door het aanmeten met de Visioffice X meten we persoonlijke waardes op basis van jouw manier van kijken. Deze worden verstuurd naar de fabriek om de brillenglazen aan te passen op jouw manier van kijken, echt maatwerk dus!

*Actie voorwaarden
Alleen geldig bij aanschaf van een complete bril: montuur inclusief glazen.