Vacature Opticien / Contactlensspecialist

Wij zoeken jou! 

Kruithof Optiek is een toonaangevend familiebedrijf in Rotterdam en omgeving. Wij hebben nog écht oog voor onze klanten! Iedere klant is uniek, daarom geloven wij in onze visie om samen met de klant de beste kijkoplossing te vinden voor zijn of haar levensstijl.

Passie voor het vak

Al onze specialisten hebben passie voor het vak en werken met de meest geavanceerde apparatuur om tijdens het oogonderzoek niet alleen de sterkte te bepalen, maar ook de gezondheid van het oog te controleren. In onze winkels presenteren wij mooie collectie monturen van trendy tot tijdloos klassiek. Daarnaast zoeken wij de best passende contactlens voor perfect zicht zowel in harde, zachte en nachtlenzen. Zo is een werkdag bij ons nooit hetzelfde.

Passie voor ons vak en de beste kijkoplossingen vinden, daar gaan we dagelijks voor. Om die reden maken we ook alle brillen in eigen huis, zodat we van A tot Z betrokken zijn bij dit proces.

Interesse?

Wil je ook deel uit maken van dit proces, werkzaam zijn in een team met jeugdige collega’s in combinatie met routiniers in ons vak en deel je onze visie; Kijken door kwaliteit? Solliciteer dan snel.

Wat bieden wij:
– Een aantrekkelijk salaris.
– Betrokkenheid binnen het bedrijf.
– Enthousiaste en gemotiveerde teams.
– Prettige werksfeer en mogelijkheden binnen het bedrijf.
– Meest geavanceerde apparatuur om mee te werken.
– Aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden.


Heb je interesse? Stuur je
CV naar marketing@kruithofoptiek.nl. Je sollicitatie mag je richten aan Jeffrey Kruithof.