Plan uw afspraak

Hier werd de eerste winkel geopend

In 1992 startte Kruithof Optiek in deze vestiging in Rotterdam. We zitten midden in winkelcentrum Keizerswaard, waar je het hele jaar door warm én droog kunt shoppen. Onze winkel is recentelijk verbouwd en heeft een frisse, moderne inrichting gekregen. Wat niet is veranderd, is de persoonlijke oogzorg die we onze klanten hier al ruim 25 jaar bieden. Kom eens langs, ons enthousiaste team staat voor je klaar!

 

Corona maatregelen vanaf 28 april

Als essentiële bedrijfstak kunnen wij gewoon geopend zijn op de gebruikelijke openingstijden, dit met uitzondering van de koopavonden. Natuurlijk ontvangen we je graag in een van onze de winkels.

Vanzelfsprekend hebben we de nodige maatregelen getroffen om je veilig, verantwoord en goed te kunnen helpen. Hierbij staat de gezondheid en veiligheid van jou en van onze medewerkers vanzelfsprekend voorop. Bekijk onze maatregelen en maak vooraf een afspraak voor het opmeten van je ogen of een lenscontrole. Voor het afstellen van je bril of andere kleine handelen ben je welkom zonder afspraak.