Kruithof Optiek is een toonaangevend bedrijf op het gebied van oogmetingen, lensaanpassingen en brilmonturen. Wij hebben nog écht oog voor jouw ogen. Kom langs voor een nieuwe bril, een oogmeting of een lensaanpassing. Samen met jou bekijken we welke kijkoplossing het beste past bij jouw levensstijl. Je bent van harte welkom in Rotterdam, Barendrecht of Numansdorp.

In Rotterdam opende ‘opa Kruithof’ in 1992 de eerste vestiging die hij runde samen met zijn vrouw. Na een jaar stapte ook hun zoon Arie in het bedrijf. Na het pensioen van opa nam Arie in 2015 de winkel definitief over en inmiddels is ook kleinzoon Jeffrey gegrepen door het vak.  Hij is inmiddels in het bezit van zijn vakdiploma’s Opticien en Contactlensspecialist en volgt momenteel de HBO-opleiding Commerciële Economie Ondernemerschap en Small Business.

Drie generaties met dezelfde passie: elke klant voorzien van optimale oogzorg en een deskundig advies. Niet voor niets is Kruithof een begrip in Rotterdam en omgeving. Loop gerust eens binnen, onze vaste medewerkers helpen je graag!