fbpx

“Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Kruithof Optiek. Uw mening is waardevol en we zien u graag terug in onze winkels!”

Bedankt Eigenaar Kruithof Optiek
Arie Kruithof

Kruithof 30 jaar!

Opa, vader en zoon, alle drie gegrepen door het vak. Een gedeelde passie, doorgegeven van generatie op generatie. Dat maakt Kruithof Optiek bijzonder!

Dertig jaar geleden, in 1992, opende Rien Kruithof  samen met zijn vrouw de deuren van zijn eigen optiek. Een jaar later kwam zoon Arie in de zaak. Vader, moeder en zoon, alle drie met dezelfde passie voor het vak, maakten van Kruithof Optiek al snel een succes.

Inmiddels was ook Jeffrey, één van Aries zonen, gegrepen door het vak. Als jongetje stond hij al te kijken hoe zijn opa en vader met brillen bezig waren. Hij besloot de opleiding voor opticien, contactlensspecialist en commerciële economie te gaan doen. Met de komst van Jeffrey is de opvolging van het familiebedrijf zeker gesteld. Bij Kruithof Optiek staat de juiste zorg voor je ogen centraal. Jouw ogen onze zorg: daar staan we voor! Iedere dag staan we voor de beste kijkoplossing voor jouw ogen.