fbpx

15% korting op een set Xperio zonneglazen (op sterkte) in combinatie met een zonnebril naar keuze. Dit geldt zowel voor multifocale als voor enkelvoudige zonnebrilglazen.

Maximale bescherming

Maximale bescherming

Hoogste bescherming met factor E-SPF 50+. En nóg beter beschermd tegen krassen en vlekken met Crizal Sun XProtect.

Helder zicht

Helder zicht

Voorkomt schittering en verblinding. Met gepolariseerde glazen heb je geen last meer van laagstaande zon en weerspiegeling.

Natuurlijke kleuren

Natuurlijke kleuren

Heldere, natuurlijke kleurwaarneming.
Je ziet de wereld zoals die is. Met de juiste scherpte voor veel details en zonder grauwe filters.

Voor elk montuur

Voor elk montuur

Past bij elk type zonnebril dat je kiest. Maak jouw zomerlook compleet met een nieuw montuur én kleurrijke zonneglazen.

“Kom gerust eens langs, we helpen je graag met de beste zorg voor je ogen.”

Tips & Tricks Opticien en contactlensspecialist
Claudio Herrera Bernal

Kruithof 30 jaar!

Opa, vader en zoon, alle drie gegrepen door het vak. Een gedeelde passie, doorgegeven van generatie op generatie. Dat maakt Kruithof Optiek bijzonder!

Dertig jaar geleden, in 1992, opende Rien Kruithof  samen met zijn vrouw de deuren van zijn eigen optiek. Een jaar later kwam zoon Arie in de zaak. Vader, moeder en zoon, alle drie met dezelfde passie voor het vak, maakten van Kruithof Optiek al snel een succes.

Inmiddels was ook Jeffrey, één van Aries zonen, gegrepen door het vak. Als jongetje stond hij al te kijken hoe zijn opa en vader met brillen bezig waren. Hij besloot de opleiding voor opticien, contactlensspecialist en commerciële economie te gaan doen. Met de komst van Jeffrey is de opvolging van het familiebedrijf zeker gesteld. Bij Kruithof Optiek staat de juiste zorg voor je ogen centraal. Jouw ogen onze zorg: daar staan we voor! Iedere dag staan we voor de beste kijkoplossing voor jouw ogen.