Wist je dat jouw ogen meer dan 100.000 keer per dag bewegen? Dit is aanzienlijk meer dan een aantal jaar geleden. We zijn tegenwoordig altijd onderweg en hyperverbonden. Hierdoor moeten je ogen zich steeds meer inspannen om scherp te kunnen zien. Deze manier van kijken is erg intensief. Dit stelt veel eisen aan de manier waarop multifocale brillenglazen ontworpen zouden moeten worden.

Voor het eerst is bij het nieuwe multifocale brillenglas van Varilux gebruikgemaakt van Artificial Intelligence. Deze nieuwste generatie multifocale brillenglazen begrijpt hoe onze ogen bewegen.

Varilux XR series is algeheel het beste multifocale brillenglas! Dit brillenglas is de eerste die jouw kijkgedrag voorspelt. Hierdoor is het mogelijk om te reageren op de echte bewegingen van jouw ogen. Het geeft onmiddellijk scherp zicht op alle afstanden waardoor je een meer natuurlijke kijkervaring zult ervaren.

Varilux XR series is algeheel het beste multifocale brillenglas! Dit brillenglas is de eerste die jouw kijkgedrag voorspelt. Hierdoor is het mogelijk om te reageren op de echte bewegingen van jouw ogen. Het geeft onmiddellijk scherp zicht op alle afstanden waardoor je een meer natuurlijke kijkervaring zult beleven.

De Varilux XR brillenglazen geven het beste resultaat met een extreem nauwkeurige oogmeting door middel van Advanced Vision Accuracy (AVA). Met deze AVA-technologie meten we je ogen met grensverleggende precisie. Het is hiermee namelijk mogelijk om je ogen 25x nauwkeuriger op te meten. Hierdoor wordt jouw Varilux XR brillenglas met een ongekende nauwkeurigheid van 0,01 dioptrie – ook wel sterkte genoemd – afgestemd in plaats van 0,25 dioptrie.

 

Nieuwsgierig naar wat het Varilux XR brillenglas voor jouw zicht kan betekenen? Maak dan nu een afspraak. Bij Kruithof Optiek helpen je graag met de best passende kijkoplossing voor jouw ogen.

 

 

Rotterdam

Barendrecht

Numansdorp