Met het aanstaande pensioen van onze collega Rob nemen we binnenkort afscheid van een zeer gewaardeerde collega in Numansdorp en binnen ons team.

In de afgelopen jaren waren er veel veranderingen in Rob zijn loopbaan. Zo werd in 2010 Van der Ham (Voorstraat 10, Numansdorp) overgenomen door De Lange Optiek. Rob werd bedrijfsleider van deze winkel en stond met plezier voor u klaar. Na een aantal jaren werd De Lange Optiek in 2015 overgenomen door Kruithof Optiek, waarbij de functie van Rob onveranderd bleef. In 2018 stond er weer een verandering op stapel; de winkel verhuisde naar Voorstraat 51. Wat er niet veranderde in al die jaren was de gedrevenheid waarmee Rob dagelijks klaar stond voor zijn klanten. Vanaf 2020 besloot hij om zijn werkweek in te korten naar 4 dagen. Twee jaar later bouwde hij dit af naar 3 dagen.

In al die jaren hebben we Rob meegemaakt als een bevlogen collega, die altijd de klant centraal stelde en altijd de klanten wilde verwennen met zijn favoriete Illy koffie.

Het aanstaande pensioen van onze collega Rob kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. Wij zijn ontzettend blij met alle inzet die hij geleverd heeft voor ons bedrijf! Zaterdag 19 augustus zal de laatste werkdag van Rob zijn. We willen hem tot die tijd nog een fantastische tijd geven voordat het boek definitief sluit. Mocht u Rob dus tegen komen in de winkel, leg hem lekker in de watten, want als iemand het verdient is hij het.

Rob, we wensen je het allerbeste!

Team Kruithof Optiek

 

Rotterdam

Barendrecht

Numansdorp