Dames en heren brillentrends in 2022

Dit zijn de huidige trends voor brillen als je een nieuwe bril wilt kopen die er stijlvol uitziet. Probeer ze zeker ook zelf uit om te ervaren wat de bril doet met jouw gezicht en uitstraling. Een stijlvolle bril moet natuurlijk goed ogen maar ook je persoonlijkheid versterken. Hij moet bij je passen. Vraag daarbij gerust advies aan onze specialisten en opticiëns in Rotterdam, Numansdorp of Barendrecht.

Groot, klein en opvallend. Alles mag bij een nieuwe bril!

Opvallend is dat een “nerdy” look ook niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. Al met al een bril mag en kan gezien worden! Bijvoorbeeld deze damesbril uit de nieuwe Tom Ford collectie. De zowel klassiek als ook trendy brillen van Tom Ford zijn altijd te herkennen aan de T-vorm bij de veren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kruithof Optiek (@kruithofoptiek)

 

Laat je zien met een metalen bril

Voor de jongeren onder ons …. Veel goud of rose goud, soms gecombineerd met andere materialen. Groot, hoekig deze monturen zijn anno nu erg hip en trendy.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kruithof Optiek (@kruithofoptiek)

Wil je wat meer de retro-look met metaal, ga dan voor rond of ovaal.

En wat te denken van de piloten modellen uit de jaren 60, het mag allemaal. Bijvoorbeeld met deze gouden Ray Ban bril voor de moderne man.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ray-Ban (@rayban)

 

De kunststof monturen

Bij de kunststof monturen zien we steeds meer transparantie. Een trend die overkomt vanuit de fashionwereld. Helemaal transparante brillen maar ook transparante kleuren zoals nude en pasteltinten. Dat zie je ook terug bij de chique brillen van Cazal.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CAZAL Eyewear (@cazal_official)

Wil je iets opvallends en een niet alledaags kunststof montuur in opvallender kleuren, dan ben je bij ons ook op het juiste adres, de brillen van JF Rey zijn dan een lust voor het oog. Zowel de herenbrillen als de damesbrillen geven lekker kleur aan het leven.

Terug van weg geweest: grof, kunststof monturen met dikkere raden en dus opvallend! Deze trendy bril is van Barton Perreira.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barton Perreira (@bartonperreira)

Randloze glasbrillen

Deze randloze of halfrandloze monturen worden nylor brillen of minimalistische brillen genoemd. Deze monturen zijn voor de neutrale look en zijn in allerlei modellen mogelijk. Verschillende merken hebben deze glasbrillen in hun 2022 collectie opgenomen, zoals Markus-T en Silhouette. Deze glazen van Silhouette zijn ook nog licht getind voor een extra zomers gevoel.

Voor meer updates over trends kan je Kruithof Optiek ook volgen op Instagram of Facebook. En in onze winkels in Rotterdam, Barendrecht en Numansdorp vind je natuurlijk de laatste trends van veel hippe merken.

Kom langs op te passen welke bril het beste bij jouw past! Onze opticiëns vinden het geweldig om jouw te laten stralen met een mooie bril.