Kijkgedrag vaststellen
Ik zie het aan je ogen!
Lees hieronder verder

Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar aan jouw ogen kan ik zien hoe het met je algemene gezondheid gaat. De structuur van de bloedvaten in je oog is een spiegel van jouw organen en vertelt hoe het met je gaat. Geweldig hoe het menselijk lichaam werkt, en het mooie is dat je hierdoor toekomstige gezondheidsproblemen kan voorkomen!

Oogonderzoeken bij Kruithof Optiek

Wij kijken verder

Als oogspecialist vind ik het belangrijk dat we dus naast het uitvoeren van een juiste oogmeting ook jouw gezondheid via je ogen controleren. Dit doen we met de 'Open uw ogen' gezondheidscheck. Met een speciale camera maken we opnames van de binnenkant van jouw oog en stellen we je een aantal vragen. Binnen 5 werkdagen hebben we een persoonlijk rapport voor je klaar liggen waarin de risico’s of aanleg voor aandoeningen zoals diabetes, een hartaanval, een beroerte, het ontstaan van een glaucoom en netvliesslijtage (door ouderdom), in kaart zijn gebracht.

Hoe belangrijk vind je jouw gezondheid?

Naast het nameten van je ogen, adviseren wij om ook de gezondheidscheck te laten doen. Je gaat ook jaarlijks naar de tandarts voor een controle om preventieve tandproblemen te voorkomen, dus waarom ook geen gezondheidscheck voor je ogen?

Nieuwsgierig geworden en wil jij weten hoe het met jouw gezondheid gesteld is? Maak dan nu een afspraak voor een gezondheidscheck. Ons 'Open uw ogen' onderzoek kost € 95,-.

Afspraak maken