Altijd scherp zicht,  ook ’s nachts!

Gratis nachtzicht-oogmeting

Maak een afspraak

Altijd scherp zicht, ook ’s nachts!

Je herkent dit vast wel: je rijdt ‘s avonds als het donker is in de auto en je merkt dat je minder scherp ziet dan overdag, ook al draag je dezelfde bril. Je begint met je ogen te knijpen om scherper te kunnen zien. Autorijden wordt op die manier heel vermoeiend en bovendien ook gevaarlijk. Maar dat hoeft niet!

Brildragers, maar ook mensen die geen bril dragen, hebben vaak last van onscherp zicht, reflecties of halo’s, vooral in de schemering of ‘s nachts. De specialisten van Kruithof Optiek staan voor je klaar om met een eenvoudige, maar zeer nauwkeurige oogmeting en met de juiste brillenglazen snel een einde te maken aan onscherp zicht in het donker. Maak daarom nu een gratis afspraak voor een nachtzicht-oogmeting. Dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden.

Kruithof bied jou een nieuwe, innovatieve oplossing voor onscherp zicht in het donker. Dit is een nachtzichtmeting waarmee we nachtelijke omstandigheden simuleren. Tijdens de nachtzichtmeting sporen we alle oogfouten op die je onscherpe zicht in het donker veroorzaken. Het resultaat van de meting kan zijn dat we speciale nachtzicht brillenglazen voor je maken. Deze glazen geven jou ‘s nachts én natuurlijk ook overdag optimaal zicht omdat je contrasten veel beter ziet en niet alleen maar donkere tinten. Nachtzicht brillenglazen laten de wereld om je heen veel meer leven doordat je veel meer details ziet.