Nachtlenzen: wat een uitvinding!

Lees onze nieuwe blog
Mijn Kijkprofiel

Mijn Kijkprofiel

De ontwikkeling van brillenglazen gaat steeds verder. Zo is het nu mogelijk om brillenglazen te leveren met een panoramisch en HD-zicht.

Hiervoor is het van belang om je kijkgedrag te bepalen. Dit kan met de nieuwste en exclusieve technologie van Essilor en Varilux. Met behulp van revolutionaire aanmeetzuilen meten we je kijkgedrag perfect en passen we de brillenglazen optimaal aan je ogen aan. Kom langs in een van onze vestigingen en ontdek dat niet iedere opticien hetzelfde is!

Kruithof Optiek, durf anders te zijn!

logo's zorgverzekeraars Nederland

Vergoeding zorgverzekering

De indruk wordt vaak gewekt dat je van je zorgverzekering alleen een vergoeding krijgt als je je bril bij één van de landelijke optiekketens
aanschaft. Dit is absoluut onjuist! Kruithof Optiek staat bekend om kwaliteit in oogzorg, dus ook bij ons heb je recht op een vergoeding van je zorgverzekering. Wij werken samen met vrijwel alle zorgverzekeringen en we kunnen de vergoeding direct met je verrekenen. Kijk, dat levert gelijk voordeel op! Stap gerust bij ons binnen dan berekenen wij de vergoeding waar jij recht op hebt.

Kruithof Optiek maakt oogzorg betaalbaar.

Altijd scherp zicht,  ook ’s nachts!

Verbeter je nachtzicht met speciale brillenglazen

Je herkent dit vast wel: je rijdt ‘s avonds als het donker is in de auto en je merkt dat je minder scherp ziet dan overdag, ook al draag je dezelfde bril. Je begint met je ogen te knijpen om scherper te kunnen zien. Autorijden wordt op die manier heel vermoeiend en bovendien ook gevaarlijk. Maar dat hoeft niet!

Maak daarom nu een afspraak voor een gratis nachtzicht-oogmeting in één van onze vestigingen.

Meer lezen