Het is tijd om te accepteren dat onze wereld verandert en dat digitalisering elke dag een beetje meer plaats inneemt in ons dagelijks leven. De vele schermen in ons leven verplichten onze ogen om steeds harder en langer te werken. Dit heeft invloed op onze kijkgewoonten.

Onze ogen hebben brillenglazen nodig die onze digitale levensstijl meer dan ooit ondersteunen. Langdurige dagelijkse schermtijd is zwaar voor je ogen en daardoor kun je verschillende symptomen ervaren zoals hoofdpijn, nekpijn, wazig zien en vermoeide ogen.

Het is belangrijk dat we hier rekening mee houden en onze ogen beschermen. Met innovatieve producten gaan we visuele vermoeidheid tegen en beschermen we onze ogen tegen schadelijk UV- en blauwviolet licht.

Eyezen® is aangepast aan onze levensstijl. Ook wanneer je geen bril op sterkte nodig hebt, zijn Eyezen® brillenglazen goed voor je ogen. De Eyezen Focus-technologie helpt de ogen te ontspannen gedurende de dag, oogvermoeidheid te verminderen en je houding te ondersteunen.

 

Bij Kruithof Optiek zijn we een erkend Essilor Expert en bieden we je altijd de meest geavanceerde technologieën aan. Eyezen®-brillenglazen zijn dé brillenglazen voor ons digitale leven. Eyezen-brillenglazen bieden scherper zicht dan standaard enkelvoudige glazen en daarmee je ogen helpen te ontspannen. Deze Eyezen brillenglazen geven minder visuele vermoeidheid en maken dat je ontspannen kijkt, de hele dag lang.

 

Eye Protect system

Je ogen zijn je veel waard, daarom is het belangrijk om ze goed te beschermen. De Eyezen®-brillenglazen zijn voorzien van het Eye Protect System. Het Eye Protect System beschermt je ogen zowel aan de voor- als aan de achterkant van het glas tegen schadelijk licht. Eye Protect System heeft een uniek absorptieproces en biedt daarmee drie keer meer bescherming tegen schadelijk blauw licht dan standaard voorgeschreven glazen en absorbeert UVA- en UVB-licht efficiënt. Eye Protect System is volledig transparant en zodoende blijft het brillenglas helder.

 

AVA

Laat je ogen 25x nauwkeuriger opmeten met de AVA-technologie van Essilor. Tot op heden bepaalden onze specialisten je sterkte op 0,25 dioptrie. Hierdoor bestond een voorschrift uit +1,00 of +1,25. Door AVA kan dit nu 25x nauwkeuriger, door de oogsterkte te bepalen op 0,01. Uit onderzoek blijkt dat 95% van de bevolking een verschil ziet kleiner dan 0,25 dioptrie. Met de nieuwe techniek wordt je kijkvermogen dus optimaal benut. Deze techniek wordt ook toegepast in de Eyezen®-brillenglazen. Ervaar het verschil nu zelf.

Je kunt bij Kruithof Optiek gebruikmaken van een aantrekkelijk Eyezen actie* tot en met maandag 27 maart 2023. Maak nu een afspraak bij ons en verzeker jezelf van het beste zicht.

*Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel.